CarlsenPuls Young Adult-romaner

Stjernespækket filmatisering – det ved vi om Chaos Walking

Chaos Walking, Knivens stemme, YA, Patrick Ness

Du har måske ventet i ti år på at læse Chaos Walking – Knivens stemme på dansk, men du behøver heldigvis ikke vente ti år mere på filmen – optagelserne er i fuld gang, og det ser virkelig lovende ud. Vi har samlet de seneste opdateringer om næste års store hitfilm. 

 

En stjernespækket rolleliste

Filmen får premiere i foråret 2019, som blandt andet har Mads Mikkelsen, Tom Holland, Nick Jonas og Daisy Ridley på rollelisten. Og så er Patrick Ness, der er bogens forfatter, også medforfatter på filmmanuskriptet. Det kan kun blive godt.

I'm listening to them shoot a scene RIGHT NOW!!

A post shared by Patrick Ness (@patricknessbooks) on

Spider-Man møder Star Wars

På forfatterens Instagram er der blevet billeder af stedet, hvor filmen er blevet indspillet, afsløring af nogle af skuespillerne og et enkelt billede af de to hovedpersoner på settet. Her ses Tom Holland fra blandt andet Spider-Man (2017) og Avengers: Infinity War (2018) sammen med Daisy Ridley fra blandt andet Star Wars: The Force Awakens (2015).

Fra Tom til Todd

Det er ikke kun Patrick Ness, der har delt billeder fra optagelserne. Det har Tom Holland også. Du kender ham måske bedst som den nye Spider-Man, men i Chaos Walking kommer du til at se ham som Todd Hewitt, og det glæder vi os meget til. På billedet herunder har han været en tur i vandet til en filmoptagelse.

Cold day to be in the water

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

En stjerne er født

Et par af de billeder, som Holland har delt, er af en den hund, der skal spille Todds tro følgesvend, Manchee, og vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at en stjerne er født. Er han ikke sød? Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med ham i Knivens stemme, har du en oplevelse til gode. Han er nemlig ikke nogen helt almindelig hund …

The real star of this show. #chaoswalking

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

Om Chaos Walking – Knivens stemme af Patrick Ness

Knivens stemme, Patrick Ness, Chaos Walking,

Prentisstown er ikke en by som alle andre. Her kan alle nemlig høre hinandens tanker i en overvældende og endeløs strøm af Støj. En måned før den fødselsdag, der vil gøre Todd til en mand, opdager han sammen med sin hund, Manchee (hvis tanker, Todd også kan gøre – om han vil det eller ej), et område med total stilhed. De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve.

 

Du kan finde Chaos Walking 1 – Knivens stemme her eller hos din lokale bogpusher.

 

Se bogtraileren her