Bøger til teens Indefra

Quiz: Hvor godt er dit bogslang?

Ved du, hvad at DNF’e indebærer? Og kan du regne ud, hvad TBR betyder? Hvis ikke, er det måske på tide at få opgraderet dit bogslang.

Vi har samlet 8 bogudtryk fra den engelsktalende verden. Kan du gætte, hvad det enkelte udtryk står for? Tag quizzen og find ud af, hvor skrapt dit bogslang er. Og husk at prale, hvis du scorer et godt resultat!

Vil du vide mere? Vi har lavet en oversigt over det mest brugte bogslang her.

Jeg arbejder i marketingafdelingen som community manager, og en af mine helt store passioner er netop online communities: magien der opstår, når flere mennesker via internettet går sammen og deler deres passion for en fin fortælling, en genre eller en forfatter. Jeg er også selv en bogorm, bogblogger og håbløs bogsamler. Hver dag pendler jeg mellem Odense og København, og derfor har jeg altid har en bog med i tasken - togtid er nemlig den bedste læsetid.