Mad og drikke Polentachips af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 10 april 2015 Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt. Andre læste også:God søvn, glade børn og glade forældreThomas Korsgaards trilogi solgt til filmatiseringSmuglæs i Krigens arv af Wilbur Smith. Ny roman i Courtney-serienSpise med Price: Ærkeamerikansk pulled pork sandwich fra Brødrene PriceKvinden, der tager, hvad hun vil have – koste hvad det vilPå jagt efter god efterårslæsning? Her er 10 bøger, du skal glæde dig tilBernhard Sindberg reddede tusindvis af mennesker under Nanjing-massakren4 skumle oktoberbøger Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man kan godt blive helt forfalden til polentachips med en cremet avocadodip til. De er både et hit som solo-snacks, eller som tilbehør til en mere fyldig ret. Prøv dig frem. Med opskriften i hånden, kan det ikke gå galt.
Andre læste også: