Indefra

Opgrader dine læsegadgets: 5 danske bookstagram-profiler du skal følge

Er du på Instagram? Og drømmer du måske om lidt flere bogbilleder i dit feed? Så læs med her. Vi anbefaler 5 danske bookstagram-profiler, du bare skal følge.

-> I tvivl om, hvad bookstagram er? Læs med her.


 

Bibliotekat

Er du vild med smukke kjoler, YA-bøger og lækkert boglir? Så skal du følge profilen @bibliotekat. Det er den danske bibliotekar Kathrine Pachniuk, der står bag, og hendes billeder er misundelsesværdige!

-> Find profilen her.

Thebookranter

 


19-årige Emilie står bag @thebookranter, og hendes billeder er vildt kreative. Hendes billedopstilling er ægte bogkunst, og det lykkedes hende altid at finde dekorativt smånips, der matcher bøgerne perfekt.

-> Find profilen her.

Bookwormwholived

Fionas bookstagram-profil er fyldt med billeder af klassikere såvel som YA-bøger. Alle billeder er smukt og inspirerende opstillet, og det er en fryd at scrolle igennem hendes feed.

-> Find profilen her.

Trilogiendk

 


@Trilogiendk bestyres af tre kvinder, der også deler en bogblog sammen. Deres Instagram-profil er fyldt med inspirerende billeder og gode anbefalinger af skønlitteratur, YA, tegneserier, fagbøger og meget mere. De kommer vidt omkring, og har du en bred læsesmag, er det her, du skal følge med!

-> Find profilen her.

Readingraindrops


Karinas bogbilleder er vildt smukke. Hun poster hovedsageligt om engelske bøger, men også danske kærlighedsromaner, ungdomslitteratur og klassiker sniger sig ind på hendes billeder. Hvis du gerne vil træde ind i et feminint bogunivers, er det her, du skal klikke forbi.

-> Find profilen her.