Fagbøger Romaner

De bedste bøger til mors dag

På søndag den 8. maj er det mors dag. En dag dedikeret til at hylde kvinderne i vores liv: konen, kæresten eller moderen – og en dag der giver os den oplagte mulighed for at forkæle eller blive forkælet.

Hvis du er i gavepanik eller måske ligefrem i ønskepanik, har vi samlet 5 gode bogforslag, der uden tvivl vil bringe lykke. For firkantede pakker er som bekendt de allerbedste pakker.

Til romanlæseren

augustus

Er du, eller din mor, en vaskeægte læsehest? Så er Augustus forårets must-read og den oplagte Mors Dags-gave. Det er nemlig en ufatteligt velskrevet bog, der aldrig bliver kedelig.

Augustus er en stor historisk roman om, hvordan en alt for ung dreng blev kastet hovedkulds ud i et næsten umenneskeligt magtspil, og på trods af alle odds endte med at blive den nådesløse hersker over det romerske imperium.

En betagende fortælling af forfatteren til Stoner og Butcher’s Crossing.

> Køb bogen her.


 

Til ferielæseren

mysteriernesalle

For mange er læsning en luksus, man forbinder med sommerferie og dovne dage i hængekøje. Er det tilfældet for dig, eller kvinden i dit liv, er Mysteriernes Allé det helt oplagte valg. Den højt elskede bestsellerforfatter John Irving er vendt tilbage med en historie, der både vil røre, forbløffe og forundre.

Mysteriernes Allé er en morsom og hjertevarm historie om forfatteren Juan Diego og om de ting, der hændte ham i hans fortid i Mexico, der pludselig kolliderer med hans fremtid.

> Køb bogen her.


 

Til krimilæseren

iskold

Er der noget bedre end en god krimi, der kan få nakkehårene til at rejse sig og minutterne til at flyve afsted? Vi tvivler!

Iskold død er den perfekte krimi til den krimilæsende kvinde. Det er en prisvindende, fransk krimi om en farlig massemorder. Og så er den helt perfekt for krimilæseren, der har læst en del krimier og mangler et nyt drama at gå ombord i …

> Køb bogen her.

 


 

Til madelskeren

h9788711485569-1

Den elskede TV-kok Jamie Oliver har lagt sin livsstil om og har påbegyndt et sundere og gladere liv. I Superfood får du derfor opskrifter, der ikke kun er nemme og lækre, men som også er ernæringsrigtige. Bogen gør det lettere at leve sundt og indeholder både gode tips til kostbalance, 30 opskrifter på morgenmad, 30 opskrifter på frokostmåltider og 30 opskrifter på aftensmad.

Giv bogen til din mor – eller ønsk dig den selv – hvis du gerne vil leve lidt sundere og samtidig ikke gå på kompromis med smag eller tid.

 

> Køb bogen her.


 

Til den stilsikre

parisian

Hvis du (eller din mor) trænger til et drys fransk elegance og hverdagsglamour, er How to Parisian – Kærlighed, stil & dårlige vaner det helt oplagte valg. Bogens fire pariserinder guider til en fransk livsstil og vejleder kyndigt i alt fra bogreolens indhold til dresscodes, kærlighedsproblemer og gode samtaleemner. En skøn og selvironisk bog til alle stilsikre kvinder og frankofile.

> Køb bogen her.