Indefra
comments 2

Lindhardt og Ringhof udgiver digitale bogserier

braendende-skyld-til-bloggen

Tv-serier er populære som aldrig før. I starten af året rundede Netflix 75 millioner abonnenter, og den norske tv-serie Skam har netop vundet Nordens Sprogpris. Millioner af seere verden over tilbringer en hel weekend i selskab med Frank Underwood, hver gang en ny sæson af House of Cards rulles ud, eller diskuterer, om androider bør have menneskerettigheder efter det seneste afsnit af scifi-serien Westworld.

Den enorme interesse for serier har været til stor inspiration for os på Lindhardt og Ringhof, og derfor udgiver vi over de næste par år en række digitale bogserier, man kan nyde som e-bog eller lydbog.

Ideen er, at bøgerne ligesom tv-serier er delt op i afsnit, som det tager ca. en time at læse eller lytte til. Vi frigiver et nyt afsnit hver uge, og der er noget for enhver smag! I løbet af 2017 kan I glæde jer til:

Brændende skyld (krimi)
Whitehall (historie)
Sommerfolket (erotik)
Bookburners (fantasy)
Black Notice (krimi)
Remade (dystopi)

De to første afsnit i serien Brændende skyld udkommer allerede den 22. december og løber frem til den 19. januar. Serien, der er skrevet af Inger Gammelgaard Madsen, er en krimi om familiehemmeligheder og hævn.

Vi håber, at læserne vil tage godt imod vores digitale bogserier!

 

About Carina Camilla Bøgelund

Redaktør i L&R Digital. Uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og kommunikation fra Københavns Universitet 2015.

2 Comments

 1. Netflix har jo ofte gjort dét, at de har ladet hele serier være tilgængelige samtidig, så man kunne BINGE. Lidt ligesom at læse en TV-bog…

  Nåeh, ja. Vi ryster posen.

 2. Sanne Lyck Jespersen says

  Hej,
  Denne kommentar skrev jeg direkte til Inger, som har været sød at svare og henvise hertil.

  “Kender du det med, at man fanges af en god bog og sluger den? Sådan har jeg læst Benito bøgerne og naturligvis er jeg begyndt på Brændende skyld. Øv, jeg er ikke i tvivl om at det er en god bog, men jeg vil ikke læse bøger der er brudt op i små bidder og slet ikke, hvis de ikke er skrevet med det formål. Det frustrerer mig at jeg skal genopfriske handlingen, hver gang jeg læser et nyt afsnit, da jeg imellem udgivelserne har læst flere andre bøger. Jeg håber at dette er den sidste bog som bliver splittet op, for jeg vil gerne læse flere bøger om Benito og resten af flokken :)”

  Jeg er ikke fan – og jeg ved også at mange af dem der ser serierne på Netflix, ofte først starter når der ligger mange afsnit og så ser dem i en sammenhæng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *