Inspirationslister og guides Mad og drikke Madværkstedet

Efterår 2015: Mad og drikke fra L&R

Efterår 2015: Mad og drikke fra L&R

I august bærer de danske æbletræer frugt og vi udgiver Louisa Lorangs skønne juicebog med introduktion til både søde frugtjuicer og grøntsagsjuicer. Der er også nyt fra Timm Vladimir og en ny udgave af klassikeren God mad, let at lave. Når efterårskulden indfinder sig, kan du glæde dig til simreretter fra Claus Meyer og til at tænde op for vintergrillen med Weber.

Juiceforbegyndere_forside.jpgLouisa Lorang: Juice for begyndere
Lækre juicer, som er nemme, simple, uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og fulde af smag. De mere end 50 opskrifter er inddelt i tre kapitler. Det første handler om at starte blidt ud med søde og velsmagende juicer, der kan træde i stedet for købe-juice eller sodavand. Det andet er om juicer, der indeholder flere grøntsager. Og det tredje koncentrerer sig om den meget grønne juice, som gør dig ekstra stærk. Bogen giver desuden en introduktion til, hvordan du juicer. Skal du f.eks. vælge en centrifuge eller en slowjuicer? Og hvor længe kan juicen holde sig? m.m.

TIMM-VLADIMIRTimm Vladimir: Små retter, stor smag
Med fokus på det fælles måltid, hvor familie, venner og bekendte samles om et veldækket bord, giver Timm en række nye spændende bud på, hvordan mange små retter kan kombineres på kryds og tværs til et helt måltid. Han henter inspiration fra Mellemøsten og middelhavsområdet og kombinerer det med danske madtraditioner. Resultatet er et køkken, der tilbyder mange små retter med masser af smag.

God mad let at laveKirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg: God mad – Let at lave
Ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden 1973 har været danskernes køkkenbibel – en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Denne udgave indeholder nye fotos, nyt, større format og nyt layout. I denne udgave er der specielt fokus på, hvordan man i hverdagshusholdningen kan nedsætte madspild og værne om miljøet med gode råvarer.

Meyers simremadClaus Meyer: Meyers Simremad
Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. På vanlig vis, holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad. Princippet er helt enkelt: Alt du skal bruge er en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af al verdens køkkener.

rigtigemaendMarianne Albeck: Rigtige Mænd – herrego’ mad
Rigtige mænd er et af DRs mest sete programmer med 1 million seere. Fem jyske gutter med hang til basser og bajere tog imod deres livs udfordring og kvitter det hele for at komme i form til et triatlon. For rigtige mænd siger ikke nej til en udfordring. Heller ikke, hvis det inkluderer flere grøntsager. Bogen har livretter, klassikere, morgenmad, juice, snacks og desserter altsammen i samarbejde med den skaldede kok. Det er mad, som rigtige mænd både laver og spiser – bare en hel del sundere.

Webers vintergrillJamie Purviance: Webers Vintergrill
Vintertid er også grilltid! En praktisk og anvendelig kogebog fra Weber om at vintergrille med både trækulsgrill og gasgrill. Foruden de mange opskrifter introduceres læseren indledningsvis til, hvordan man bedst udnytter og får succes med at vintergrille, f.eks. mht. grilltemperatur, stegetider, direkte og indirekte varme, men også små tips, der er med til at sikre et godt slutresultat og den gode oplevelse. Jamie Purviance, er også forfatteren bag Weber-bestsellerne Så er det grilltid og Webers Grillbibel.


Efterår 2015: Mad og drikke fra L&R