Historie Romaner

Storslået og medrivende familiesaga af Jeffrey Archer

Mægtigere end sværdet, Archer, Clifton

I bestsellerserien Clifton-krøniken fortæller Jeffrey Archer over syv bøger en episk historie om magt, forræderi og familiebånd fra 1920 til slutningen af det 20. århundrede. Hvis du er vild med Ken Follett og Jan Guillous slægtshistorier, vil du elske familiesagaen Clifton-krøniken. Læs mere om serien nedenfor.

Serien begynder med Hvor der er vilje i England i tiden lige efter Første Verdenskrig.
Vi bliver introduceret til Harry Clifton, som bor alene med sin mor, efter at hans far efter sigende døde under krigen.
Mod alle odds bliver Harry optaget på en prestigefyldt drengeskole, og her bliver han venner med Giles Barrington.

Læs også: Jeffrey Archer: Afpresningsinterview med en kernelæser

De to venner viser sig dog at være tættere forbundet, end man lige umiddelbart skulle tro, og dermed er grundlaget lagt for en dramatisk fortælling om de to familier.

Clifton-krøniken: En pageturner i syv bind

I de efterfølgende seks bind følger vi familien Clifton og familien Barrington gennem århundredets vigtigste begivenheder – historiske såvel som personlige.
Vi kommer helt tæt på, når seriens karakterer kæmper for at overleve Anden Verdenskrig, hvad enten det er som soldat ved fronten eller i hjemmet langt fra krigens rædsler.

Vi er også med, når der udkæmpes politiske kampe om Englands fremtid, hvor seriens karakterer har vigtige roller side om side med prominente personligheder som eksempelvis Jernladyen Margaret Thatcher.

Har du endnu ikke læst serien, så find de første kapitler her.

Vi følger karaktererne i medgang og modgang, når der skal tages svære beslutninger, og når livet tager en uventet drejning. Jeffrey Archer skriver med indlevelse og fortæller en historie, der er så fængende, at det er svært at lægge bogen fra sig igen.

I videoen nedenfor kan du høre forfatter Jeffrey Archer fortælle om første bog i Clifton-krøniken, Hvor der er vilje:


Bestsellerforfatteren Jeffrey Archer

Omend Jeffrey Archers fortællinger har begejstret læsere verden over, er de næsten intet imod hans egen livshistorie. Selvom han i dag er en af verdens bedst sælgende forfattere, så lå det på ingen måde i kortene, at dette ville ske. Som 29-årig var Jeffrey Archer nemlig medlem af det britiske parlament, men en mislykkedes investering sendte ham i fængsel og endte med at koste ham både hans formue og politiske karriere. For at betale sin gæld tilbage satte han sig som 34-årig for at skrive sin første roman, Stjålne penge varer ikke længe, hvilket blev startskuddet til Jeffrey Archers succesfulde karriere som forfatter.

Jeffrey Archer har i løbet af sin lange karriere skrevet en række romaner, novellesamlinger og manuskripter, der er udgivet i 97 lande på mere end 33 forskellige sprog. Alt i alt har han solgt mere end 330 millioner bøger verden over og må derfor siges at være en populær forfatter.

Familiesagaen Clifton-krøniken er hans seneste ambitiøse projekt, og bøgerne er strøget til tops på bestsellerlister verden over. I Danmark udgiver Lindhardt og Ringhof bøgerne med et halvt års mellemrum, og indtil videre er de fem første bind i serien, Hvor der er viljeFaderens synder, En velbevaret hemmelighed, Pas på hvad du ønsker dig og senest Mægtigere end sværdet udkommet.


Ude nu:

Mægtigere end sværdet, Archer, Clifton

Mægtigere end sværdet, der netop er udkommet, er femte bind i Jeffrey Archers stort anlagte Clifton-krønike.

Mægtigere end sværdet kan købes online her eller i din nærmeste boghandler.

Da en IRA-bombe eksploderer om bord på skibet MV Buckingham på dens jomfrurejse over Atlanten, omkommer størstedelen af passagererne. Harrys kone, Emma, der er bestyrelsesmedlem i Barrington Shipping, er stærkt optaget af konsekvensene af MV Buckinghams forlis, og det skaber uro i bestyrelsen. Hun har nemlig ikke kun venner.

Harry Clifton, der har etableret sig som bestsellerforfatter, starter en kampagne for at få forfatteren Anatoly Babakov løsladt fra et fængsel i Sibirien. Men han sætter dermed sit eget liv i fare.

Læs de første kapitler af Mægtigere end sværdet lige her.

I London er Emma og Harrys søn Sebastian i fuld gang med sin karriere hos Farthing’s Bank og har netop friet til den smukke, unge amerikaner, Samantha.


 

Har du ikke fået læst Clifton-krøniken endnu? Her kan du se, hvordan du kan få fingre i dem. De tre første bind i serien fås nu i paperback.

Jeffrey Archer, En velbevaret hemmelighed, Faderens synder, Hvor der er vilje, Clifton-krøniken, slægtsroman, familiesaga

Første bind i Clifton-krøniken Hvor der er vilje kan købes online her eller i din lokale boghandler.

 

 

 

 

Derudover kan den læses som e-bog på BookmateMofibo og Storytel og lyttes til som lydbog på BookmateMofibo og Storytel.

 

Jeffrey Archer, En velbevaret hemmelighed, Faderens synder, Hvor der er vilje, Clifton-krøniken, slægtsroman, familiesaga

Andet bind i Clifton-krøniken Faderens synder kan købes online her eller i din lokale boghandler.

 

 

 

 

Derudover kan den læses som e-bog på Bookmate og lyttes til som lydbog på BookmateMofibo og Storytel.

 

Tredje bind i Clifton-krøniken En velbevaret hemmelighed kan købes online her eller i din nærmeste boghandel.

 

 

 

Derudover kan den læses som e-bog eller lyttes til på Bookmate, Mofibo og Storytel.

 

 

Mægtigere end sværdet, Archer, Clifton

Fjerde bind i Clifton-krøniken Pas på, hvad du ønsker dig kan købes online her eller i din nærmeste boghandel.

 

 

 

 

Derudover kan den læses som e-bog eller lyttes til på Bookmate, Mofibo og Storytel.