Indefra

Opgrader dine læsegadgets: 5 internationale bookstagram-profiler du skal følge

Er du på Instagram? Og drømmer du måske om lidt flere bogbilleder i dit feed? Så læs med her. Vi anbefaler 5 internationale bookstagram-profiler, du bare skal følge.

-> I tvivl om, hvad bookstagram er? Læs med her.

Eviebookish

Evie Seos Bookstagram-profil er en sand drøm for enhver bogelsker. Hun opstiller de smukkeste billeder, tipper om sjove DIY-projekter og har en misundelsesværdig samling af boglige dimser, krus og t-shirts. Desuden har hun også skrevet et blogindlæg om, hvordan du kan starte en succesfuld Bookstagram-konto – læs det her.

-> Find profilen her.

Ziba.reads

 


Ziba bor i England og læser vildt mange klassiske bøger. Hun formår virkelig også at tage smukke billeder af dem. Hendes profil er fyldt med smukke bogbilleder i rolige, støvede farvetoner, og så tipper hun også om lokale bogbutikker i Manchester. Perfekt til at komme i ægte læsestemning og få en smule klassikerinspiration!

-> Find profilen her.

Bookvibes

Tørrede blomster, fyldte tekopper, varme trøjer og tykke bøger. Det er opskriften på Rebeccas Bookstagram-profil, og resultatet er et sandt læserparadis! På profilen vil du se mange billeder af vidt forskellige bøger krydret med biblioteksbesøg, udendørs læsekroge og simple, men stemningsfulde, billedopstillinger.

-> Find profilen her.

Foldedpagesdistillery

 


Hvis billedopstilling med bøger var en disciplin, ville @foldedpagesdistillery vinde førstepræmien. Profilen er et sandt slaraffenland for læsere med hang til pertentlige billedopstillinger og fint, bogligt tilbehør.

-> Find profilen her.

Lastnightsreading

Yaa Gyasi at @bklynlibrary, 6/13/16

Et billede slået op af Kate Gavino (@lastnightsreading) den


Er du vild med smukke og vigtige citater? Så er Kate Gavinos Instagram-profil et must! Kate Gavino tegner nemlig selv portrætter af forfattere og nedskriver citater, hun har hørt dem sige til bogarrangementer i New York. Resultatet er en sej Instagram-profil med smukke tegninger og vigtigt indhold.

-> Find profilen her.

-> Få tips til 5 danske bookstagrammers du skal følge her.

Jeg arbejder i marketingafdelingen som community manager, og en af mine helt store passioner er netop online communities: magien der opstår, når flere mennesker via internettet går sammen og deler deres passion for en fin fortælling, en genre eller en forfatter. Jeg er også selv en bogorm, bogblogger og håbløs bogsamler. Hver dag pendler jeg mellem Odense og København, og derfor har jeg altid har en bog med i tasken - togtid er nemlig den bedste læsetid.