Børnebøger, Carlsen, Uncategorized
comment 1

Hvad skal jeg læse? Guide til tween-piger

sommerfuglebogmaerke

Mangler du inspiration til, hvilken bog din datter skal læse næste gang? Eller er du på udkig efter den perfekte gave til en t(w)eenpige? Det kan være svært at vide, hvad der vil være et godt match. Du kan starte med at vise hende vores lille læseguide, så I kan spore jer ind på, hvilken bog eller temaer der vil være et hit lige nu. Sommerfugleserien. 

Alle bøgerne er fra Carlsens Sommerfugle-serie, der er kvalitetsbøger til  9-14-årige piger. Én sommerfugl markerer, at der er tale om en titel, der henvender sig til de  9-11-årige, og to sommerfugle markerer, at titlen henvender sig til de 12-14-årige.

Guide: Hvad skal jeg læse?

screen-shot-2016-11-20-at-12-22-54

Du kan læse mere om alle bøgerne og finde flere titler i Sommerfugle-serien her. Rigtig god læselyst! Sommerfugleserien, Sommerfugleserien. Alle bøgerne er fra Carlsens Sommerfugle-serie, der er kvalitetsbøger til  9-14-årige piger. Én sommerfugl markerer, at der er tale om en titel, der henvender sig til de  9-11-årige, og to sommerfugle markerer, at titlen henvender sig til de 12-14-årige.

Sommerfugleserien

About FORLAGET CARLSEN

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *