Børnebøger, Carlsen
comment 1

Højtlæsningshit og humor til de yngste

Screen Shot 2017-02-08 at 15.51.59

Højtlæsning er en hyggelig fællesaktivitet, der både skaber nærhed og styrker børns ordforråd og sprog. Det er ikke altid lige let at få de yngste børn til at koncentrere sig om bøgerne i en travl hverdag med mange andre tilbud.

Prøv at tage hul på højtlæsningen med en god historie, der kan få smilet frem og måske endda give både børn og voksne grineflip.

Her kan du få inspiration til nye, humoristiske og hjertevarme højtlæsningshit fra Kim Fupz Aakeson,  Anders Morgenthaler og selveste Onkel Reje. God fornøjelse og læselyst!

Røv – Tre eventyr om verdens sødeste bagdel  

Untitled-1 copy

Tre helt særlige eventyr fra Anders Morgenthalers krøllede hjerne og kulørte pen. Røv er en flink og tjenstvillig røv, der gerne vil hjælpe til, hvor han kan. Følg røv, når han overtager tjansen fra hanen og får til at opgave at gale solen op om morgenen.

Røv er også ude på en mere personlig mission – han er nemlig blevet lidt af en hængerøv og beslutter, at det nu er på tide at komme i form.

Alder: 4+

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her  – eller tage et kig i den gratis læseprøve her.

Screen Shot 2017-02-20 at 10.53.30

Onkel Rejes (sø)røverhistorier

Pack med ryg Onkel Reje

En sjov børnebog med næsten helt sande (sø)røverhistorier – direkte fra Onkel Rejes mund. Tag på tur med onkel Reje, og hør f.eks. historien om, hvad der skete, dengang Kong Neptun badede helt nøgen, og en hvalfanger kom forbi. Eller dengang kæmpekrabben Ronaldo fandt et dameblad i sin krabbesalat. Onkel Reje er kendt fra Ramasjang og fra Cirkus Summarum.

Alder: 4+

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her – og tage et kig i den gratis læseprøve her.

En helt anden historie 

d22f3097-4d1e-4d45-9497-af05b1b22ccfDer var engang en ræv uden hale, en prisesse uden prins og en konge, der ikke var konge. Og så var der en ugle, en hofmarskal, en statsminister og en ekspedient med overskæg. Og flere endnu. Men om de har noget med hinanden at gøre, eller det er en helt anden historie, ja, det må guderne vide.

En herlig højtlæsningsbog af Kim Fupz Aakesen humoristisk illustreret af Jørn Willumsen.

Alder: 5+

 

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her – eller tage et kig i den gratis læseprøve her.

 

4fc903f0-c3a8-41f8-bc1e-8b2e9f86799e

Svendman

Svenmand

Forfatteren Kim Fupz Aakeson og tegneren Rasmus Bregnhøi giver den lille, slappe Svend nyt liv som SVENDMAN i en ny redigeret udgave af Kim Fupz’ historie. Svend elsker superhelte, og hvis man elsker superhelte, hvorfor så ikke blive en selv? Ikke helt nemt, når man er en lille, slap og lidt dum dreng, der bor på 3. sal med altan med sin mor. Men der er jo det med børn, at når de har sat sig noget i hovedet, så vil de virkelig gå langt for at gennemføre det! Og Svend vil altså virkelig gerne være en superhelt!

Alder: 5+

 

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her.
Screen Shot 2017-02-22 at 14.47.00

Er du på jagt efter flere gode højtlæsningsbøger, så klik ind på carlsen.dk 

Højtlæsning, humor, Onkel Reje 

About FORLAGET CARLSEN

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.

1 Comment

  1. Pingback: Tag hul på højtlæsningen med gode historier, der kan give både store og små et smil på læben http://forlagsliv.dk/hojtlaesningshit-og-humor-til-de-yngste/ …pic.twitter.com/jaO0oAhkKm – tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fordi vi elsker bøger

Follow

Follow this blog

Get a weekly email of all new posts.