Krimi Romaner Uncategorized

Gys, gru og klamme håndflader

Vi elsker psykologiske thrillere! Der er intet så sært tilfredsstillende som at finde en rigtig god og rigtig, rigtig ubehagelig historie, som du så speed-læser på en weekend. I 2017 udgiver vi 3 af de absolut bedste af slagsen, som nok skal give dig paranoia, hjertebanken og klamme håndflader.

Amy Gentry: Aldrig glemt

amy-gentry

Aldrig glemt er en psykologisk thriller, der stiller det kontroversielle spørgsmål: Hvor godt kender du egentlig dine børn? Som 13-årig blev Julie kidnappet fra sit værelse, mens hendes forældre sov. I otte år har familien levet med sorgen og skyldfølelsen over, at de ikke kunne beskytte datteren. Og så en dag ringer det på døren. Udenfor står en ung pige, der hævder at være Julie. Det er et mirakel, og alle er lykkelige.

I takt med at Julie fortæller sin historie, og hele familien skal lære hende at kende igen, kommer Julies mor dog i tvivl. Der er så mange små ting, der ikke hænger sammen. Kender hun overhovedet sin datter? Taler pigen sandt? Glæd dig til at finde svaret i denne meget rørende historie, der går lige i hjertekulen.

Udkommer 24. februar 2017.


Iain Reid: Jeg overvejer at gøre det forbi

iain-reid

Canadiske Iain Reid har skrevet en spændingsfyldt og nervepirrende thriller om en biltur, der får fatale konsekvenser. Jake og hans kæreste er på vej hjem for at besøge hans forældre på deres afsidesliggende gård. Da en snestorm bryder ud, tager parret en omvej og strander foran en tom high school og søger tilflugt indenfor. I dagene efter efterforsker politiet et mord, der er sket på samme high school. Men hvem er offeret? Denne uhyggelige debut kortlægger en foruroligende rejse, hvor filosofi og frygt mødes …

Som anmelderen fra The Independent skrev om denne internationale bestseller: “Du har lyst til at skrige: ’Løb for livet.’ Og fortælleren kan høre dig. Hun hører bare ikke efter.”

Udkommer 16. marts 2017.


J.P. Delaney: Kvinden før

kvinden-for

Jane har brug for en frisk start og flytter ind i en minimalistisk hi-tech lejlighed i London. Arkitekten bag insisterer dog på en række mærkværdige regler, som for eksempel ingen bøger, ingen billeder på væggene, ingen nipsting, men Jane indvilliger. Umiddelbart efter opdager hun, at den tidligere lejer døde under tragiske omstændigheder. En kvinde, der ligner hende meget. I takt med at Jane forsøger at få klarhed over stedets historie, følger hun ubevidst de samme mønstre, tager de samme valg, krydser veje med de samme mennesker og oplever samme snigende angst som kvinden før.

En blændende psykologisk thriller med overraskende karakterer og masser af suspense. Hvem forfatteren bag pseudonymet J.P. Delaney er, vides ikke …

Udkommer 15. maj 2017.