Carlsen, Ungdomsbøger
comment 1

YA-læseguide: Find din næste yndlingsbog

Skærmbillede 2016-05-04 kl. 11.31.17

Ved du ikke, hvad du skal læse? Uanset om du er til romantik, realisme eller fantasy har vi en boganbefaling til dig. Følg pilene nedenfor og find frem til din næste yndlingsbog!

hvad skal jeg læse

Vil du have flere YA-anbefalinger? Følg Bookster på Facebook her.

About Rikke Møller

Jeg arbejder i marketingafdelingen som community manager, og en af mine helt store passioner er netop online communities: magien der opstår, når flere mennesker via internettet går sammen og deler deres passion for en fin fortælling, en genre eller en forfatter. Jeg er også selv en bogorm, bogblogger og håbløs bogsamler. Hver dag pendler jeg mellem Odense og København, og derfor har jeg altid har en bog med i tasken - togtid er nemlig den bedste læsetid.
Filed under: Carlsen, Ungdomsbøger

by

Jeg arbejder i marketingafdelingen som community manager, og en af mine helt store passioner er netop online communities: magien der opstår, når flere mennesker via internettet går sammen og deler deres passion for en fin fortælling, en genre eller en forfatter. Jeg er også selv en bogorm, bogblogger og håbløs bogsamler. Hver dag pendler jeg mellem Odense og København, og derfor har jeg altid har en bog med i tasken - togtid er nemlig den bedste læsetid.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *