Krimi

Fabelagtig krimiserie af den islandske krimidronning Yrsa Sigurdardóttir

Huldar og Freyja serien, Yrsa Sigurdardóttir, DNA, islandsk krimi, krimi, krimiserie, hævn

Den islandske krimidronning Yrsa Sigurdardóttir skriver med indlevelse i serien om det umage makkerpar efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja. Snart udkommer tredje bind af serien på dansk, så det er altså en oplagt mulighed til at begynde på serien.

Huldar og Freyja serien: Spændingsfyldt islandsk krimi

Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja bliver sat til at opklare sager om drab og forsvundne personer i Reykjavik. Begge karakterer er gode og troværdige personer, men samtidigt har de også deres fejl, hvilket er med til at gøre dem menneskelige. Med det islandske landskab som baggrund leverer Yrsa Sigurdardóttir dermed et pragteksemplar af en krimiserie. Serien holder læseren fanget fra start til slut med sin isnende ondskab og koldblodede monstre, der gemmer sig i skyggerne.

Huldar og Freyja serien, Yrsa Sigurdardóttir, DNA, hævn, islandsk krimi, krimi, krimiserie

Islandske Yrsa Sigurðardóttir vandt Palle Rosenkrantz-prisen i 2016 for den bedste udenlandske krimi for første bog i serien om makkerparret Huldar og Freyja.

Indtil videre er to bøger udkommet, mens den tredje bog, Tilgivelse udkommer i starten af 2018.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte bøger i Huldar og Freyja serien. Du kan også finde et komplet overblik over bøgerne i Huldar og Freyja serien her.

Nogle af bøgerne er netop nu på tilbud i vores webshop, hvor du kan spare op til 50%. Tilbuddene gælder til 1. november eller så længe lager haves. Følg linkene under hver bog. 

 

Rækkefølgen i Huldar og Freyja serien

  1. DNA

Huldar og Freyja serien, Yrsa Sigurdardóttir, DNA, islandsk krimi, krimi, krimiserieEn ung kvinde bliver myrdet i sit hjem i Reykjavik. Det eneste vidne er hendes syvårige datter.

Da endnu en kvinde kort efter også bliver myrdet, mistænker politiet, at samme gerningsmand står bag begge mord.

Kort efter modtager en radioamatør en besynderlig og skræmmende melding, som knytter ham til begge ofre, og nysgerrigt begynder han at efterforske sagen på egen hånd.

Køb DNA på tilbud online her eller hos din nærmeste boghandler.

 

 

DNA kan læses på Bookmate og Mofibo.

2. Hævn

Huldar og Freyja serien, Yrsa Sigurdardóttir, hævn, islandsk krimi, krimi, krimiserieEn otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet.

En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år tidligere, og to makabre mord finder sted i Reykjavik. Politiet står på bar bund.

Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja trækkes længere og længere ind i sagen og ind i morderens verden – men det viser sig, at intet er, som de tror.

Hævn er andet selvstændige bind i den islandske krimidronning Yrsa Sigurðardóttirs spændingsfyldte serie om Huldar og Freyja.

Køb Hævn online her eller hos din nærmeste boghandler.

Hævn kan læses på Bookmate.

 

Bøger der minder om Yrsa Sigurdadottirs serie: