Mad og drikke Madværkstedet

Caroline Fleming: At lave mad er en af de største glæder i mit liv

Caroline Fleming: At lave mad er en af de største glæder i mit liv

Caroline Fleming fortæller i forbindelse med udgivelsen af Det bedste fra mit eget køkken om sin kærlighed til madlavning og familietid i køkkenet:

At lave mad er en af de største glæder i mit liv. Jeg elsker først at mærke efter, hvad mine smagssanser og krop lyster for derefter at gå på indkøb på en lokal bondegård, i supermarkedet, i en lille delikatesseforretning, hos fiskehandleren på havnen eller hos slagteren – jeg nyder hele oplevelsen i fulde drag.

I min familie har meget af vores dagligdag altid foregået i køkkenet: to eller tre er i gang med forberedelserne, mens de mindre sidder på gulvet ved siden af og leger eller skræller gulerødder, og de ældre slapper af på en stol og deler erindringer – det er altid de bedste historier, der bliver delt omkring madlavningen og spisebordet. Alle emner bliver vendt, og samtalen flyder lettere, når man har gang i gryderne samtidig.

pandekage
Fra “Det bedste fra mit eget køkken”. Fotograf: Peter Kam

I min lille familie samles vi til i hvert fald et eller to måltider om dagen – det er et valg, vi tager, og noget, vi prioriterer meget højt. Sund mad og familiesamvær er noget af det vigtigste for os alle. Det er nemlig her i de trygge omgivelser i hjemmet, at vi kan lære vores børn vigtigheden af at ernære kroppen med de bedste råvarer. Præcis disse ting er med til at forme dem og styrke deres udvikling både fysisk og emotionelt.

Som mor til tre puslinger ved jeg, hvor travlt man til tider kan have, og derfor er mine opskrifter relativt hurtige og nemme at gå til. Derudover kan der laves dobbeltportioner, som kan fryses ned og gemmes til en dag, hvor det hele skal gå lidt stærkt.

Fra “Det bedste fra mit eget køkken”. Fotograf: Peter Kam
Fra “Det bedste fra mit eget køkken”. Fotograf: Peter Kam

Jeg er meget taknemmelig for at få lov til at være med i jeres hjem, og jeg håber, at I vil kunne mærke al den kærlighed og tid, som både mine børn og jeg har lagt i de forskellige retter. Alle 80 opskrifter har fået det blå stempel af Alexander, Josephine og Nicholas, og derfor er min bog også dedikeret til de tre fantastiske børn, som jeg er så stolt af at kunne kalde mit livs største bedrift.

Med de kærligste hilsener fra Caroline


Køb Det bedste fra mit eget køkken hos din boghandler eller her.

ItemImage (14)

Caroline Fleming: At lave mad er en af de største glæder i mit liv