Børnebøger Carlsen

Bøger til alle fans af det forunderlige Minecraft-univers!

De fleste børn får julelys i øjnene, når de fortæller om Minecraft. I den store digitale sandkasse i simpel LEGO-agtig stil er det nemlig nemt og overskueligt at bygge fantastiske bygninger og imponerende storbyer – kun fantasien sætter grænser i Minecrafts forunderlige univers! På samme tid er spillet også noget, børn og unge kan være fælles om, da det kræver flere hænder at lave de større projekter.

Foruden at være en populær fritidsaktivitet bliver Minecraft også brugt i skolen, da der er stor mulighed for at være kreativ samt at opstille og løse problemstillinger.

Du kan læse mere om Minecrafts mange muligheder her.

 

Er dit barn vild med Minecraft? Her har vi samlet en række bøger og andre sjove ting, som er perfekte kalender- og adventsgaver til små Minecraft-fans.

Minecraft-metalkasse med bøger

Minecraft, minecraft bogI denne flotte overlevelseskasse er der alt, hvad fans af Minecraft har brug for! Den indeholder nemlig både guiden “Overlevernes hemmeligheder” med en masse tips og tricks til at overleve i Minecraft-universet ved at holde fjender væk, udvikle baser og producerer våben.

Derudover er der i kassen også “Overlevernes malebog”, hvor man ved at tegne skal finde vej gennem det farlige Minecraft-univers for at slippe ud i live, samt en sej plakat og klistermærker.

Sidst men ikke mindst kan den fine metalkasse også bruges som madkasse eller opbevaring af legetøj eller lignende.

Alder: 7+

 

Du kan købe Minecraft-metalkasse med bøger online her eller i din lokale boghandel.

 

Minecraft Mobikon

Minecraft, mobikonI denne finurlige bog har en dedikeret naturforsker og Minecraft mob-ekspert beskrevet og tegnet alle skabningerne i Minecraft-universet.

Han har blandt andet indsamlet oplysninger om adfærd, levesteder og kendetegn på alle de skabninger, der indtil videre er blevet spotte – lige fra den uskadelige kylling til den frygtindgydende enkerdrage.

Med denne bog er læseren dermed beredt på enhver udfordring, han eller hun kan stå over for i Minecraft!

Alder: 7+

 

Du kan købe Minecraft Mobikon online her eller i din lokale boghandel.

 

Minecraft Middelalderborg

Minecraft, Minecraft Middelalderborg, minecraft guideØnsker du nogle gange, at du levede i middelalderen og herskede over din helt egen middelalderborg? Denne drøm kan nu blive til virkelighed i Minecraft!

Med den officielle bog Minecraft Middelalderborg får du nu en udførlig guide til at designe, bygge og tilpasse den helt perfekte borg – lige fra opbygningen af fundamentet til labyrintiske fangehuller og dødbringende fælder. Samtidigt giver bogen dig også hjælp til at forme det omgivende landskab, så du fra din borg kan herske over et stort rige.

Sidst men ikke mindst er bogen spækket med sjov og interessant viden om middelalderlivet samt masser af byggeidéer til at sætte fantasien i omdrejninger.

Alder: 8+

Du kan købe Minecraft Middelalderborg online her eller i din lokale boghandel.

 

 

 

Jeg læser engelsk på Københavns Universitet og er i øjeblikket så heldig at være praktikant i Lindhardt og Ringhofs marketingafdeling, hvilket er fantastisk for en kæmpe læsehest som mig. Personligt læser jeg (næsten) alt, og jeg elsker at kunne være med til at give den gode læseoplevelse videre.