Mad og drikke Auberginer med sorte hvidløg af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 9 april 2015 Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi. Andre læste også:Leif Davidsen udkommer digitalt på 14 nye sprogBælgfrugter er fyldt med gode grønne proteiner, og de smager fantastisk. Få en opskrift fra Louisa Lorangs nye kogebog Bælgfrugt herStefan Ahnhem fornyer den svenske krimi. Nu kommer sjette og sidste bog i serien om Fabian Risk12 medrivende kærlighedsromaner på e-bogI udkanten af København7 stærke børne- og ungdomsbøger om flygtninge og krigSvikmøllen hylder de danske bladtegnere på 109. årUthaug raser over Uthaug Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi.
Andre læste også: