Børnebøger Carlsen Kim Fupz Aakeson

Velkommen i Kim Fupz Aakesons univers

Velkommen i Kim Fupz Aakesons univers

Kim Fupz Aakesons børnebøger er noget helt særligt, for her bliver tingene tit vendt på hovedet. Det er ikke sikkert, at hovedpersonerne har benene på jorden eller har lyst til at have det. Der er en slags morale i det meste. Og god humor. Plus både stille og højlydt forundring over, hvordan verden (især de voksnes) er skruet sammen.


Hvem er han egentlig, ham Kim Fupz Aakeson?
Gennem sin 30-årige karriere har Kim Fupz Aakeson beriget dansk film og litteratur med et væld af værker. Han har skrevet prisvindende filmmanuskripter og uforglemmelige børnebøger, så uanset alder er man nok stødt på den yderst produktive forfatter.

De fleste af Kim Fupz Aakesons bøger egner sig til 3-7 årige – se et udpluk af dem her.

Sallies historier

Sallies historier, Kim Fupz, Kim Fupz Aakeson

Hver aften plager Sallie sin far om en historie – og så lige midt i TV-Avisen!

Heldigvis er Sallies far er fantastisk rar far, der fortæller nogle fantastisk gode historier. Han fortæller bl.a. om verdens mest uartige dreng, en legetøjsløs stakkel, en pige der kan huske alt og meget andet. 

Ny udgave af de klassiske historier af Kim Fupz Aakeson med skønne illustrationer af Rasmus Bregnhøi. 

Fra ca. 4 år.

Køb Sallies historier online her eller i din lokale boghandel.

Men størst af alt

Velkommen i Kim Fupz Aakesons univers

Gud har skabt hele Jorden på sølle syv dage, bjergene, havene, alle dyrene. Og Gud har skabt mennesket. Fanden har kun lavet småting, tidsler, hvepse, slagregn, og han er misundelig på Gud, især over det med menneskene, fandens misundelig. Men Fandens Oldemor har en god ide … 

En alternativ skabelsesberetning om alt det gode – og om alt det knap så gode – men først og fremmest en bog om det, som er størst af alt.

Fra ca. 5 år

Køb Men størst af alt online her eller i din lokale boghandler.

Fupz’ og Bregnhøis største hits

h9788711408780

Er det smart at kunne flere sprog? Kan det betale sig at gå i skole? Er det sjovt at se nogen spille trompet i tv? Hvad er kålrolader? Får man altid skæld-ud, hvis man stjæler sin mors tørresnor?  Varer julen hele året? Læs denne bog og få svarene. Og mere til!

Fupz’ og Bregnhøis største hits: Berlingske ★★★★★

 

Køb Fupz’ og Bregnhøis største hits online her eller i din lokale boghandler.

Didriksen detektiverne

Velkommen i Kim Fupz Aakesons univers

I byen Volstrup bor drengen Hannibal sammen med sin mor, far og mormor.

Hannibal keder sig ofte derhjemme, og en dag beslutter hans altid enige forældre sig for, at han skal have en hunden Jerry til at holde sig med selskab.

Jerry er en hund med  særlige evner – den kan tale! Den sidder med ved bordet og benytter også toilettet i stedet for haven, når han skal tisse. Familien elsker Jerry! Men pludselig en dag forsvinder Jerry – han er blevet stjålet! Og så sætter den hæsblæsende jagt ind på Jerry, som involverer en iskagebil, en traktor og et besøg i cirkus.

Hos Didriksen detektiverne er der fuld fart over feltet med masser af skæv humor, som nok skal få smilet frem hos både børn og voksne

Didriksen Detektiverne er filmatiseret under titlen Hannibal & Jerry.

Fra ca. 5 år

Køb Didriksen Detektiverne online her eller i din lokale boghandler.

En julehistorie – og så alligevel ikke

9788711411681

Nisserne har travlt i december. Men så slutter julen, og tro mig, den varer ikke lige til påske. Den varer til og med juleaften. Og så? Hvad laver nisserne så? Har du nogensinde set en nisse i januar? I marts? Eller om sommeren, sådan på en reklame for isvafler? Nej, du har ej, og jeg skal sige dig hvorfor. De ryger ud i kulden, når julen er slut, så er der ingen, der gider have noget med dem at gøre, der er ingen, der gider se på dem, ingen gider synge den mindste nissesang. Det er goodbye nisser!

En julehistorie – og så alligevel ikke: Politiken Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.41.19 Berlingske ★★★★★

Du kan finde En julehistorie… og så alligevel ikke på dit nærmeste bibliotek.