Featurepost, Romaner
comment 1

3 stærke romaner til den danske sommer

2

Den danske sommer er lunefuld. Og hvis du har planer om at tilbringe dine feriedage i baghaven, er det en god idé, at have en bog liggende klar til regnvejrsbyger og tordenvejr.

Derfor har vi fundet 3 stærke danske romaner, som uden tvivl vil kunne fastholde din opmærksomhed indendøre, og få dig til at glemme alt om regnvejr og manglende solskin.


Piger kan leve længe måske for evigt af Iben Konradi Brodersen

Piger kan leve længe

Piger kan leve længe måske for evigt er en smuk fortælling om et venskab. Det er også en kort bog, som du kan søge tilflugt med indenfor, hvis dit havedaseri pludselig bliver afbrudt af en regnvejrsbyge. Og selvom den er hurtigt læst, lover vi, du ikke vil kunne glemme den igen.

Piger kan leve længe måske for evigt handler om 12-talspigen Gro. Hun er en mønsterelev, men har alligevel ikke den mindste lyst til at starte i gymnasiet. Da hun møder den gådefulde pige Faxe på sin første dag, kan hun ikke lade være med at se hende som en redning fra sin egen usikkerhed og de forkrampede skoledage. Faxe knytter Gro til sig i et intenst venskab og lærer hende fryden ved at skride fra timerne og gymnasiefesterne og iagttage verden på suveræn afstand. Men langsomt kommer Gro også på afstand af sig selv og mister grebet om den kontrol, der er så vigtig for hende.

-> Køb bogen her.


Folkets skønhed af Merete Pryds Helle

ItemImage

Folkets skønhed har høstet et imponerende antal hjerter og stjerner fra anmelderne og har allerede vundet læsernes hjerter. Det er en bog, der vil få dig til at glemme tid og sted – og regnvejret udenfor.

Bogen handler om Marie, som vokser op på  Langeland i 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag – også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere.

Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til hovedstaden for at skabe sig en ny og bedre fremtid. Men Langeland flytter med på godt og ondt.

-> Køb bogen her.


Svin af Christian Dalsgaard

9788711512944___0___9788711512944.jpg___095e9b4a-0f6a-4ba1-9f29-a390db66cc04_4

Imens regnen trommer mod din rude, kan du med rette læne dig tilbage og finde en god slægtskrønike frem. Og det oplagte valg ville være Svin af Christian Dalsgaard, som handler om to brødre, der i 1968 mister deres mor, rives tæppet væk under familien. Deres far har svært ved at magte både familielandbruget og drengene, og de to brødre forsøger på hver deres måde at klare sig gennem tabet.

Over fyrre år følger vi de to drenge blive mænd og deres bestræbelser på at finde sig selv og en plads i tilværelsen. Alt imens forandrer verden sig omkring dem, og livsformer og værdier opløses. Med sig har de den fælles barndom og ikke mindst opgaven med at holde den svære balance mellem at være mand – eller svin.

-> Køb bogen her.

About Lindhardt og Ringhof

Vi er vilde med bøger - kogebøger, strikkebøger, romaner, digte, biografier og alt det indimellem og rundt om.

1 Comment

  1. Filip says

    Jeg elsker bøger. Jeg elsker at læse bøger, læse OM bøger…men fem til seks reklamemails om dagen!?
    Nu har jeg opsagt jeres nyhedsbrev efter et stykke tid, hvor jeg er blevet mere og mere negativ over at føle mig spammet.
    Jeg tror, den ansvarlige for jeres nyhedsbreve ville have rigtigt godt af et kursus i at udsende nyhedsbreve, punkt et på dagsordenen i alle de kurser er: lad være med at spamme din læser, forvent, at din læser har et liv og modtager andre mails og IKKE bare sidder og keder sig og venter på din reklame.
    Jeg har modtaget seks mails fra jer mellem kl ti og halv fire. Seks mails om UGEN havde været mere end acceptabelt. Jeg har et liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *