Romaner

10 smukke kærlighedscitater

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt, og hvilken bedre anledning til at nyde skønne kærlighedsromaner og søde ord? Vi har fundet 10 smukke kærlighedscitater, som med garanti vil sprede valentinsstemningen.

Har du brug for flere kærlighedsord? Find vores bud på litterære valentinskort her.


 

1

5

10

4

7

2

6
8

9

3

 

 

 

Jeg arbejder i marketingafdelingen som community manager, og en af mine helt store passioner er netop online communities: magien der opstår, når flere mennesker via internettet går sammen og deler deres passion for en fin fortælling, en genre eller en forfatter. Jeg er også selv en bogorm, bogblogger og håbløs bogsamler. Hver dag pendler jeg mellem Odense og København, og derfor har jeg altid har en bog med i tasken - togtid er nemlig den bedste læsetid.